Foreningens årlige aktiviteter

Fastelavn

Grundejerforeningens fastelavnsfest er en fast tilbagevende begivenhed. Den afholdes på fællesarealet Trekanten, som ligger midt i grundejerforeningens område mellem Fossgårdsvej og Lyngholmvej. Vi slår katten af tønden og hygger os med boller og varm kakao, pølser og slik til børnene. Der er præmier til alle kattekonger og - dronninger, børn som voksne. Deltagerantallet stiger støt fra år til år, og i 2020 deltog ikke mindre end 170 voksne og børn i alle aldre til trods for, at regnen silede ned. Det er altid et festligt arrangement.


Æbledag

Siden 2009 har vi afholdt et efterårsarrangement på Trekanten, hvor alle grundejere har mulighed for at få årets æblehøst presset til æblemost. Det afholdes som regel en lørdag eller søndag i oktober. Vi har i foreningen det fulder udstyr til den dejligste æblesaft, men æblerne medbringer du selv. Der er også mulighed for at låne kværn og presser med hjem i privaten, hvis ikke man har mulighed for at deltage på selve dagen. Skriv til mail@gf-fossgaarden.dk 


Sommerfest

Bestyrelsen har længe haft ønske om at afholde sommerfest på fællesarealet Trekanten og havde nedsat en arbejdsgruppe, som var tæt på at have en plan klar. Så kom der en pandemi i vejen, men ideen lever stadig.